Журнал «Охорона праці і пожежна безпека» № 3, 2016

Щоб замовити видання, зверніться у відділ передплати:
0 800 219 977
(067) 317-5886
(093) 904-1417

podpiska@mediapro.com.ua

ПОДІЇ

Новини в галузі охорони праці та пожежної безпеки     

КОНКУРС!

Всеукраїнський професійний конкурс «БЕЗПЕКА ПРАЦІ – 2016»

ІНСТРУКЦІЇ З ОП ТА ПБ

Анатолий Стаховский
Безопасность труда при работе на деревообрабатывающих станках

Требования охраны труда при работе на сверлильных, токарных и шлифовальных станках

Світлана Трошина
Вимоги пожежної безпеки до підприємств зв’язку

Правила пожежної безпеки із урахуванням специфіки підприємств зв’язку: утримання будинків, територій, кабельних ліній

ЗАПИТАННЯ ДО ЕКСПЕРТА

Журнал відповідає читачам

Чи потрібна атестація робочих місць?
Непрацюючий туалет на виробництві як порушення санітарно-побутових норм
Закупівля санітарного одягу для працівників закладів громадського харчування
Хто відповідає за безпеку відвідувачів

ФОТОФАКТ

Василь Сопільняк
Під прицілом об’єктива

Серія фотографій, зроблених на місці виконання будівельно-монтажних робіт

ПРИНЦИПИ БЕЗПЕКИ

Микола Федоренко
Проведення робіт за знижених температур на відкритих територіях

Як безпечно організувати роботи в умовах знижених температур на відкритих територіях

Анатолій Рожков
Спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту

Щодо порядку навчання та підготовки працівників до дій у ймовірних надзвичайних ситуаціях

АВАРІЇ ТА ЇХ ПРИЧИНИ

Василь Сопільняк
Обережно: відкритий люк!

У чому небезпека відкритих каналізаційних колодязів та як вирішити проблему люкового безладу

Василь Куражинський
Немає огородження — буде трагедія

Аналіз нещасного випадку: про конструктивні особливості захисних огороджень, «професійність» членів комісії з розслідування та культуру виробництва

ШПАРГАЛКА ДЛЯ ФАХІВЦЯ

Фелікс Слободян
Охорона праці на авіатранспорті

Основні заходи безпеки екіпажу та пасажирів під час польоту

Олексій Кудрявцев
Аудит системи охорони праці: що це таке?

Перший практичний досвід аудиту системи охорони праці мережі супермаркетів

КЛУБ ВАРТОВИХ БЕЗПЕКИ ПРАЦІ

Володимир Ященко
Яку медичну допомогу надавати постраждалим від виробничої аварії?
Перша медична чи домедична — яку допомогу має вміти надавати працівник

ПОРАДИ ДОКТОРА САН-ГІГА

Мар’яна Задорожна
Уроки пандемії, або Чому працівники так часто хворіють

Як підготувати імунну систему до сезону застуд та інфекцій